maandag 23 februari 2009

en zaterdag het feestje!

Jaja, zaterdag was het echt feest. Neef Simon had zich zelfs verkleedt als indiaan. Kiara heeft heel wat duplo gekregen, nu kan ze ook lekker meespelen met de neefjes. Het ziet er erg gezellig uit, maar eigenlijk is ze een beetje lastig want ze pakt alle mooie bouwsels van de neefjes af. Van Opa en Oma kreeg ze deze mooie wagen, een echte hit. Toen we haar uitlegde dat de pop er in kon, zei ze gelijk maar weer een nieuw woordje 'Pop'
En papa weet wel wat Kiara mooi vindt, een echte teletubbie! En toen de taart... deze lekkere chocotaart was van tante FenEn deze had mama helemaal leuk gemaakt... zelfs nog aardbeitjes erop etc...Maar toen ging er wat mis en zag hij er zo uit!
Hij was wel erg lekker!


Kiara weet wel raad met taart. Zondag in de kerk mocht ze vooraan ook een taart aansnijden en werd er voor haar gezongen. Tijdens het bidden voor Kiara vond ze dat het lang genoeg geduurd had en nam ze een goede greep slagroom en stond lekker te eten! Was wel duidelijk wie er allemaal met de ogen open was tijdens t bidden want veel mensen schoten in de lach!

1 opmerking:

Anoniem zei

O wat goed van mama dat ze al die mooie foto's online heeft gezet. Echt grappig om ook de andere foto's te zien en ik ben echt verbaasd over jullie kleding! Echt geweldig die moeder dochter matching-outfit.
Geniet met z'n drietjes van het volgende levensjaar van Kiara!

Blessings