zaterdag 20 maart 2010

Appebliest op de mat?

Sinds kort zit Kiara wel eens even op de mat als ze niet luistert... O o wat zijn we weer ons best aan het doen om goed op te voeden. Helemaal uitgedacht, dat het niet leuk moet zijn en we dus rustig, saai en duidelijk zijn als Kiaartje op de mat moet.
Kiara vindt het toch nog helemaal leuk op de mat en vraagt nu regelmatig op d'r welopgevoedst allerschattigst: 'Mama mat it appebliest op de mat?' (vertaling: mag ik alsjeblieft op de mat')
Verder is ze druk aan het koken, meestal serveert Kiara boontjes, jijst en een tippie (bonen rijst en kip). Ik krijg minder inspraak in Kiara's dresscode, ze eist dat er een poesje op de kleding zit en als alle poesjes in de was zitten, moet je van goede huize komen om haar in iets anders te hijsen. Madame houdt ook enorm van accessoires, sleurt met tasjes of omgekeerde (de nieuwe fashion) zonnebrik.
Opa was jarig, dat was weer gezellig. Lekker tippie en jijst gegeten.
Boekje lezen met Oma en neef Joël.
En dit is baby Luna, Kiara had wel uren met haar op schoot willen zitten, ze vond het prachtig! En dat is Luna natuurlijk ook!

2 opmerkingen:

Marlies zei

Leuke foto's!
Lachen van die mat, Sarah Jane vond het eerst ook leuk omdat het nieuw was, tot ze erachter kwam dat ze niet ZELF eraf mocht (ze zit nu op de trap), maar pas wanneer wij het zeiden. Toen was de lol er snel vanaf.
Nu moet ik steeds de kookwekker zetten (jawel, 3 jaar = 3 minuten) en dan zegt ze: "as de tring gaat, dan mag jij weer zelf binnenkomen"....

Maaike zei

WAUW!!! Ze is groot!!!!
En ze heeft echt superveel haar!!
Wat leuk Siep om t zo van de zijlijn mee te maken! Super opvoeders... mijn vriendinnetjes :-D